Samsung Galaxy S6 și S6 Edge,cu care producatorul corean a reușit să țină piept iPhone-ului produs de Apple, se bucură de vânzări foarte bune. Samsung se așteaptă să vândă aproximativ 45 de milioane de unități.

Samsung Galaxy S6 și S6 Edge sunt cu siguranță cele mai impresionante telefoane din acest an. Cel puțin până acum. În toamnă urmează un val de lansări interesante precum un nou Nexus și un nou iphone. Însă nu despre ele vorbim acum. Discutăm despre vânzările celor două modele de la Samsung, cele care au reușit să readucă compania sud-coreeana pe linia de plutire, ba chiar să o mențină pe primul loc.Însă nu la așteptările companiei. Aceștia se așteaptau să vândă 70 de milioane de unități până la sfârșitul anului, însă cifrele mai realiste nu spun asta. Compania se așteaptă să vândă 45 de milioane de bucăți, un număr micuț în comparație cu alte modele. Spre exemplu, Galaxy S4 a reușit aceeași performanță, în timp ce Galaxy S5 nu a reușit să se impună, deși este un model foarte reușit și mult mai bun. Acesta din urmă se lăuda cu cel mai bun ecran de pe piață și cu una dintre cele mai bune camere foto de pe un telefon Android.

Galaxy S4 rămâne cel mai bine vândut telefon al companiei, însă alte estimări susțin că aceștia ar putea ajunge să vândă actualele flagship-uri în număr mai mare, chiar 55 milioane de unități. Actualele modele se remarcă prin noua linie de design și materialele folosite (sticlă și aluminiu), dar și prin ecranul curbat al lui S6 Edge.

Deși sunt cele mai performante telefoane ale momentului, conform AnTuTu, acestea nu au reușit încă să impresioneze pe deplin publicul, așa cum spera Samsung la începutul acestui an.

Credeți că Samsung va ajunge la 45 de milioane de unități vândute? 

Poate te intereseaza si