OPPO va lansa lansa un telefon nou, Mirror 5. Utilizatorii HTC Touch Diamond o să fie cei mai fericiți, OPPO Mirror 5, va avea un design similar!

Dacă va plăcut  HTC Touch Diamond, unul dintre cele mai frumoase și bune telefoane HTC cu Windows Phone, atunci cu siguranță o să vi se pară foarte cunoscut acest telefon și cu siguranță o să treazeasca în voi un gram de nostalgie. Pentru că Oppo tocmai urmează să lanseze Mirror 5, un smartphone ce seamănă foarte mult, cel puțin privit din spate, cu bătrânul HTC Touch Diamond.
 Mirror 5 este un smartphone ce adopta un spate similar modelului HTC, cu textură de diamant și o formă interesantă. Acesta are 2 GB de RAM, 16 GB de ROM, cameră de 5 MP pe partea din față și posibil o platformă MediaTek. Din păcate nu știm alte informații despre acest telefon, însă spatele ne-a atras antetia foarte mult și nu puteam să trecem cu vederea.
 Oppo Mirror 5 va fi lansat în Taiwan la sfârșitul acestei luni și va avea inclusiv 4G, deci s-ar putea să vedem acest model la nivel internațional. Cu siguranță vom afla și alte informații despre acesta odată cu parcursul timpului.

Poate te intereseaza si