toshiba satellite p

Toshiba lansează o nouă generație de laptopuri multimedia, cu performanțe înalte, seria Satellite P.

Toshiba anunță astăzi lansarea noii serii Satellite P – o colecție de laptopuri de înaltă performanță, cu ecran de 39.6 cm (15.6”) ce include modelele P50-C, P50t-C și P50D-C care oferă divertisment de calitate și productivitate pentru utilizatorii pretențioși.

Având o carcasă nouă din aluminiu periat, cu finisaj Satin Gold, laptopurile din seria Satellite P sunt cu peste 15% mai subțiri decât modelele predecesoare din 2014, în ciuda noilor caracteristici îmbunătățite. Echipate cu o elegantă tastatură insulară iluminată, toate modelele noi au un design cu finisaj texturat de tip hairline.

Construite pentru performanță

Modelele Satellite P50-C și P50t-C cu ecran tactil sunt echipate cu procesoare din a 5-a generație Intel® CoreTM până la i7 create pentru a îmbunătăți timpul de răspuns și durata de viață a bateriei, precum și pentru a oferi imagini 3D incredibile împreună cu posibilitatea de a edita mult mai rapid video și fotografii. Pe lângă procesoarele puternice, ambele modele sunt echipate cu plăci grafice până la NVIDIA® GeForce® GTX 950M cu 4GB DDR3 VRAM pentru performanțe fluide și rapide, indiferent de situație. Satellite P50D-C este echipat cu procesoare AMD A10 APU și placă grafică AMD RadeonTM R6 pentru streaming HD, jocuri online și experiențe inovatoare de calcul, fără precedent.

Create pentru divertisment

Pentru a beneficia la maxim de noile lansări în materie de divertisment, Satellite P50t-C se mândrește cu un ecran tactil Ultra HD 4K (3840 x 2160) ce oferă claritate impecabilă a imaginii. Cu diagonala de 39.6cm (15.6”), ecranul este suficient de mare pentru divertisment complet captivant, fără a face compromisuri legate de mobilitate, în timp ce 282 pixels per inch (ppi) asigură utilizatorii de posibilitatea de a observa fiecare detaliu, fie că vizionează conținut video online, se joacă sau desfășoară activități creative. Utilizarea tehnologiei IGZO pentru display îmbunătățește durata de viață a bateriei, calitatea touch și oferă unghiuri ultra-largi de vizionare.

Seria Satellite P va fi disponibilă începând cu al treilea trimestru al anului 2015.


Poate te intereseaza si