Noul Windows 10 update

 Windows 10 va fi gratuit pentru cei care îl testează !

Am tot discutat despre Windows 10 și felul în care acesta ar putea ajunge la utilizatori. S-a tot zvonit la început că ar putea fi gratuit pentru toată lumea, inclusiv pirați. Mai târziu am aflat că dacă deți o licență de Windows 7 sau 8 originală, vei putea face upgrade gratuit la Windows 10. Însă avem o veste și mai bună de atât, în special pentru testeri.

Aflați că Microsoft a decis să ofere gratuit Windows 10 pentru cei care testează varianta preview. (build 10130). După ce ați descărcat preview-ul va trebui să vă logați cu contul de Microsoft, iar în caz că nu aveți să vă faceți unul. După acest cont Microsoft vă va recunoaște într-un final, pentru a vă oferi Windows 10 gratuit.

Lucrurile par destul de simple până acum, însă nu ne-am lămurit ce se întâmplă cu persoanele care au Windows 7/8 piratat și vor face trecerea la Windows 10. Se zvonește că aceștia nu vor avea Windows-ul activat. Încă un lucru ce a rămas un mister, și asta pentru că pe blogul Microsoft s-a modificat articolul original, este dacă Windows 10 va rămâne activat în cazul celor care testează Preview-ul și fac update.


Poate te intereseaza si