Samsung face ce face și nu se lasă până nu lanseaza multe modele pe piață. J5 și J7 se pare că vor avea și bliț pentru camera frontală. Dacă selfie-urile o să iasă mai bine vom afla curând.

În iarna lui 2014, Samsung afirma  faptul că urmează să lanseze mai puține telefoane. Se pare că această decizie nu a ținut mult sau poate că noile telefoane din seria J, J5 și J7 urmează să fie printre ultimile dispozitive din portofoliul lansat anul acesta.

Seria J, o serie nouă pentru Samsung aduce două modele J5 și J7, telefoane cu bliț frontal. Dacă ai nevoie să îți faci o poză sau vrei să folosești camera ca și oglindă, blițul poate să fie un ajutor pentru poze mai bune. Trebuie totuși să ne gândim și la aspectul ochilor, de multe ori atunci când există bliț, avem tendința să închidem ochii.

Samsung J5 și J7 au specificații similare, 1.5 GB memorie de ram, cameră principală de 13 MP și 5 MP cameră frontală. Spațiul de stocare este de 16 GB, telefoanele sunt dual sim și permit introducerea cardurilor microSD pentru mărirea spațiului disponibil pentru stocare.

Sistemul de operare prezent pe celer două telefoane este Android 5.1 Lollipop.

Samsung J7 J5 Dual sim

Difereța dintre cele două telefoane o reprezintă display-ul si procesorul.

Galaxy J5 va avea display de 5 inch cu rezoluție 720P, baterie de 2600 mAh și procesor Snapdragon 410 pe 64 de biti.

Galaxy J7 are display de 5.5 inch, 3000 mAh baterie și procesor Snapdragon 615

Prețurile celor două modele nu sunt foarte mari, 225 de dolari și 280 dolari. Aceste două dispozitive sunt gândite pentru țârile în dezvoltare în care utilizatorii își doresc specificații superioare pentru camerele frontale. Asia se pare că este continentul care se va bucura de ele.

Poate te intereseaza si