apple watch

Apple se pregătește deja pentru a doua generație de Apple Watch.

Apple a înregistrat un mare succes cu ceasul inteligent şi se pregăteşte să lanseze în 2016 a doua generaţie de smartwatch-uri.

Viitorul Apple Watch 2 va avea cameră video cu FaceTime integrat pentru videoconferinţe şi Wi-Fi îmbunătăţit pentru o mai bună independenţă faţă de iPhone.

Camera video va fi integrată sus în ramă pentru a permite FaceTime să efectueze apeluri video direct de pe încheietură. Cât despre îmbunătăţirile care vor fi aduse pentru Wi-Fi nu se cunosc foarte multe detalii, dar se spune că dispozitivul va fi mai funcţional şi va putea fi folosit independent de iPhone.

Apple numeşte această funţie “tether-less”. Ceasul va avea integrat un chipset wireless dinamic care va avea suport pentru funcţia Find My Watch via  Wi-Fi router triangulation.

Ce este şi mai interesant e că bateria va fi aceeaşi ca la Apple Watch.

Cu noul watchOS 2 şi următoarele aplicaţii, Apple Watch 2 va fi mult mai independent de telefonul mobil, aplicaţiile ceasului vor funcţiona de pe hard-ul ceasului, va fi permisă atingerea senzorilor şi comunicarea directă cu reţele Wi-Fi, folosind funcţia  Tetherless Wi-Fi.


Poate te intereseaza si