Toshiba Satellite Radius 15 este nou laptop convertibil pentru orice fel de scenariu.

Toshiba anunță astăzi lansarea laptopului convertibil de 39.6 cm (15.6”) – Satellite Radius 15. Construit pentru a profita la maxim de caracteristicile oferite de Windows 10, acest convertibil cu ecran pliabil la 360 de grade permite utilizatorilor să aleagă între cinci moduri diferite de utilizare pentru a beneficia de dispozitivul perfect, în orice situație. Design-ul de tip flip-and-fold face posibilă utilizarea convenabilă în orice moment, oferind productivitate și îndemânare la jocuri, pe parcursul întregii zile.

Flexibilitate și mișcare

Cu posibilitate de utilizare în cinci moduri diferite, Satellite Radius 15 asigură întreaga flexibilitate și versatilitate de care utilizatorii ar putea avea nevoie, fie că fac browsing media în modul tabletă, că afișează pe ecran ultimul raport în modul prezentare, că se distrează cu prietenii în modul audiență, utilizează laptopul în stil tradițional sau partajează conținut unui grup de utilizatori cu ajutorul funcției table top la 180 de grade.

Cu un design elegant datorită finisajului din aluminiu periat Satin Gold, Satellite Radius 15 are un șasiu subțire, cu o grosime de doar 20.1 mm. Durata de viață a bateriei de peste 7[1] ore oferă funcționare pentru o întreagă zi de muncă, în timp ce tastatura iluminată, perfectă pentru condiții de iluminare redusă cum ar fi zborurile nocturne, lărgește varietatea de scenarii în care Satellite Radius 15 poate fi utilizat.

Performanță și utilizare facială

Satellite Radius 15 este echipat cu procesoare până la Intel® Core™ i5 din a 5-a generație, combinate cu plăci grafice Intel® HD 5500, pentru ca utilizatorii să beneficieze de performanțe fluide, indiferent dacă fac multi-tasking sau se bucură de cele mai noi lucruri în materie de divertisment.

Satellite Radius 15 are Windows 8.1 pre-instalat, în timp ce Windows 10 va fi disponibil prin upgrade gratuit, după lansare. Construit pentru a beneficia la maxim de platforma Windows 10, acest model include hardware și componente ce asigură performanțe fluide, precum și microfon dual pentru a profita la maxim de experiența Cortana, cu capturi clare de voce și buton special pentru acces rapid. Cortana ajunge să cunoască preferințele utilizatorilor săi și îi ajută la organizarea activităților curente prin oferirea de recomandări relevante cum ar fi starea traficului și a vremii, acces rapid la informații sau remindere importante.

Satellite Radius 15 va fi disponibil în România începând cu al treilea trimestru al anului 2015.

 Toshiba Satellite Radius 15 – specificații tehnice

• Ecran: 39.6 cm (15.6”) Full HD (1920 x 1080) IPS, 300 NIT, LED
• Procesoare: 5th gen Intel® CoreTM i5
• Grafică: Intel® HD Graphics 5500
• SSD/HDD: până la 256GB SSD, 1TB SSHD sau 2TB HDD
• Memorie: 16 GB DDR3L
• Conectivitate: 3 x porturi USB inclusiv 1 x Sleep and Charge, 1 x ieșire HDMI® cu suport Ultra HD 4k, 2-în-1 SD/MMC slot cu suport UHS-I, tehnologii de wireless display, Intel® Dual Band Wireless-AC 3160, Bluetooth® 4.0
• Comunicații: Dual mics cu cameră web HD
• Audio: difuzoare stereo harman kardon® cu tehnologie audio DTS Sound™
• OS: Windows 8.1 pre-instalat, Windows 10 disponibil prin upgrade gratuit la lansare
• Durata de viață a bateriei: până la 7 ore,40 minute1
• Culoare: Satin Gold cu finisaj aluminiu periat
• Greutate: până la 2.25 kg
• Dimensiune: 379.5 x 244.9 x 20.1 mm


Poate te intereseaza si