Check-in-ul este mort. Foursquare era serviciul popularizat care spune lumii unde te afli a inlaturat in totalitate optiunea de a da check in-uri in locuri direct din aplicatie de la update-ul major de Miercuri incoace pe iOS si Android, versiunea 8.0.

Acestia care totusi vor sa isi anunte locatia pot sa o faca pe Swarm, aplicatia care a debutat in Mai, 2014. Swarm se refera express la check-in-urile in locatii si feed-ul cu ceea ce fac prietenii tai. Deci la ce a vrut sa ajunga Foursquare ? Unul dintre cele mai bune ghiduri pentru orase pe care poti sa le obtii pe un smartphone, de fapt, cu o restructurare completa a experientei utilizatorului care pune o parte din firma cu 5 ani vechime,unele dintre cele mai bune informatii,  este Foursquare 8.0. care acum reprezinta un pas in fata pentru aplicatie dar e departe de perfectiune, iar utilizatorii pe termen lung nu par sa aiba rabdarea sa ii descopere charm-ul.

Download Swarm pentru :

iOS – Download now

Android- Download now

Ne intalnim din nou, Foursquare 8.0. este foarte diferit, aplicatia a fost reproiectata de la 0, culori noi, noi sabloane (sans Check-in button bineinteles) si noi abilitati. S-a modificat chiar si logo-ul in locul checkmark-ului alb si vechi acum este un “F” stilizat care se aseamana cu un steag cu valuri subtile emanate din el.

foursquare-1

La prima lansare a aplicatiei, va aprea ecranul de log in in acelasi fel cum o facea si pana acum, dar imediat dupa aplicatia incepe sa-ti creeze profilul tau intrebandu-te ce lucruri preferi. Tu ai ales iced coffe, whiskey, pancakes, all places you can eat etc. Poti alege cat de multe vrei iar Foursquare va sti  ce lucruri sa-ti arate prima oara.

Noul sablon al Foursquare-ului este foarte incarcat. In locul unui stream sau a unei liste, aplicatia are o bara orizontala care unclude totul de la Micul Dejun pana la Viata de noapte,  inclusiv distractie si privelisti. Apasa pe una dintre si sub bara de navigatie o sa vezi cardurile fotografii ce iti recomanda locuri apropriate bazate pe rating-ul lor, gusturile tale si ale prietenilor tai si multe altele.

foursquare-busy

 Noua forma a Foursquare-ului

Acestia care isi doresc sa dea Foursquare-ului o sansa vor fi recompensati. Exista un motor de recomandare puternic aici, si se pare ca uneltele sale isi fac foarte bine treaba. Ne putem imagina foarte bine pe viitor ca Foursquare nu o sa ia note doar din trecutul tau ci si locul unde lucrezi, unde traiesti, rutele pe care mergi in fiecare chiar si locul unde iei micul dejun dimineata.

Foursquare 8.0 merge foarte bine chiar si fara check-in-uri. Asta insemnand ca foarte multi utilizatori trebuie sa schimbe mediile in consecinta pentru a obtine ce is doresc de la aplicatie, si asta e oarecum o problema indiferent de cat de bun e Foursquare-ul. Insa compania a avut succes in refacerea aplicatie intr-un gid minunat pentru oras, oferind utilizatorilor sansa de a se familiariza cu locul.

Download Foursquare :
iOS – Download now
Android – Download now

filters
Ai ceva de adaugat la aceast articol ? Ai dreptul sa iti impartasesti gandurile in comentarii .


Poate te intereseaza si