iphone 6s plus

iPhone 6S va fi mai rezistent decât actualele modele de iPhone.

Am tot discutat zilele acestea despre noile modele iphone 6S și 6S Plus ce vor debuta în toamnă. Și v-am spus că vom avea zvonuri noi cu cât ne apropiem mai repede de evenimentul de lansare. Ei bine, conform ultimelor zvonuri venite din surse care mai de care mai interesante, prezintă telefonul ca fiind mult mai rezistent și inovativ față de actuala generație.

Carcasa telefonului va fi una nouă construită din aluminiu produs de Series 7000, iar conform surselor va fi cu 60% mai rezistent. Și probabil nu se va mai îndoi. Mai mult de atât, noile modele de iphone vor beneficia de ecran Force Touch, la fel cum găsim și pe Apple Watch și noul MacBook. Și datorită ecranului Force Touch, dimensiunea și greutatea telefonului vor fi reduse, însă la nivel extrem de mic.

Și se pare că și coloritul va fi ușor schimbat, actualul Gold transformanduse într-un galben mai deschis, iar Space Grey-ul într-un negru. Și va exista și o culoare nouă, Rose Gold, însă nu se știe dacă va fi în serie sau va fi disponibilă doar pe un model premium cu aur de 18 karate.

Cert este că aceste tehnologii sunt deja folosite de Apple în actualele modele, însă nu și pe telefoane sau tablete. Deci cu prima ocazia cu siguranță acestea vor debuta, și ce ocazie mai bună dacă nu noile iphone-uri.


Poate te intereseaza si