P6 Qmax de la Allview un nou telefon

Allview continuă să lanseze smartphone-uri cu display mare. După X2 Soul Xtreme, brașovenii au lansat modelul P6 QMax, model cu display de 5.95″

Allview are o politică nouă de lansări dupa ce au în echipa managerială pe fostul conducător al diviziei IT și telecom de la Samsung Romania, Alexandru Munteanu. Dacă are sau nu legătură cu venirea domnului Munteanu nu știm însă Allview are produse noi, cu specificații tot mai bune dar și prețuri mai mari.
Atunci când ne gândeam în trecut la brandurile autohtone de telefoane smart, prețurile erau mult mai reduse, dar se pare că acest lucru nu mai este valabil acum. De exemplu, X2 Soul Xtreme are un cost de aproape 2200 de lei, iar noul P6 QMax, pare alternativa mai ieftină, 1099 lei.

„Urmare a proaspătului lansat X2 Xtreme, un device care oferă o experiență uimitoare datorită performanțelor sale de top, venim astăzi cu un produs cu dimensiuni asemanatoare, care reprezintă cu siguranță o alternativă mai accesibilă.” declară Lucian Peticila, managerul general Allview.

Specificații tehnice Allview P6 Qmax.

 • Procesor: Octa Core 1,7 GHz
 • Procesor grafic: Mali 450 MP
 • Display: 5,95’’ Full HD IPS LCD 1920×1080 px
 • Touchscreen capacitiv multitouch in 10 puncte
 • Memorie Flash: 16GB, extensibila prin card MicroSD de pana la 32 GB
 • Memorie RAM: 2GB
 • Camera principala: 13MP cu autofocus, inregistrare video Full
 • HD1080p, motion track mode, smile shot, gesture shot, face beauty, Live phote mode
 • Camera frontala: 5MP
 • Sistem de operare: Android™ 4.4, KitKat
 • Wi-Fi display (Miracast), Wi-Fi Direct, HotKnot
  Baterie 3000 mAh

Allview P6 Qmax poate să fie considerat ca o alternativă perfectă pentru cei care își doresc un telefon cu display mare în genul Samsung Galaxy Note.

Datorită display-ului de 5.95″, P6 Qmax are o baterie de 3000 de mAh plus o funcție pentru cei care utilizează intens telefonul Smart Power Saving Mode. Această funcție asigură cu 20% mai multă autonomie dar telefonul este în modul Startup. Odată activată, utilizatorul poate să utilizeze doar aplicațiile strict necesare iar bateria se consumă în modul cel mai eficient.

P6 Qmax nu pare deloc un telefon rău, rămâne să ne exprimăm opinia despre acest telefon după ce o să sosească pentru review.

Telefonul companiei brasovene este pentru moment disponibil doar la precomandă, livrările încep la data de 23 iunie 2015.

Despre Allview

Creat ȋn 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri şi tablete numarul 1 din Romȃnia. Ȋn 2010, Allview a fost prima companie romanească a care a lansat o tabletă PC, a urmat ȋn 2011 primul smartphone sub brand romȃnesc, iar ȋn 2013, a lansat primul smartphone single sim din portofoliu.
Brandul Allview este prezent pe pieţele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia şi Herzegovina, Republica Ceha şi Grecia. Device-urile Allview au o interfaţa prietenoasă, design atractiv, dătari tehnice de ultimă oră şi performanţă ridicată.

Poate te intereseaza si