Specificatii iPad Pro

 Veștile despre un ecran mai mare disponibil pe iPad Pro încep să devină reale.

 Pentru fiecare hardware nou lansate de Apple, aceștia se ocupă și de soft pentru că produsul să fie cât mai bine optimizat. Astfel, am aflat din noul iOS 9 că Apple are în plan lansarea unui iPad mai mare decât cel inițial, însă acest lucru îl știam de mult. Însă totul pare mai sigur după ce am aflat și alte noutăți, precum o nouă tastatură gândită pentru ecrane mai mari și modul Split View. 
  
 Steve Troughton-Smith a găsit în kit-ul de dezvoltatori al lui iOS 9 funcții noi menite să apară pe dispozitive cu ecrane mai mari. Noua tastatură pare să fie gândită pentru dispozitive cu ecrane mari, mai ales că este identică cu una normală, de PC. Mai mult de atât, funcția Slip View ce permite rularea a două aplicații simultante pe ecran este un alt punct de interes.  
 Alte zvonuri despre un iPad Pro de 12.9 inch spun că acesta ar venic u stylus Bluetooth la pachet, NFC, ecran Force Touch și USB Type C.  
  
 Nu credem că Apple lucrează degeaba la aceste noi funcții dacă nu ar avea în plan lansarea unui iPad mai mare gândit pentru productivitate. Însă cu cât ne apropiem mai mult de lansare pare să vedem cât mai multe zvonuri.  

Poate te intereseaza si