facebook messenger 1 bilion downloads

Mark Zuckerberg a dezvăluit că “imperiul” Facebook Messenger continuă să crească!

Aplicaţia Facebook Messenger a ajuns la 700 de milioane de utilizatori pe lună, a dezvăluit Mark Zuckerberg în cadrul unui eveniment al companiei. Asta înseamnă că numărul utilizatorilor a crescut cu încă 100 de milioane de utilizatori din luna martie şi până acum. În noiembrie, anul trecut, Facebook Messenger avea 500 milioane de utilizatori.

Anul trecut în februarie, Facebook a cumpărat aplicaţia de mesagerie cea mai populară din lume, WhatsApp, cu 22 miliarde de dolari. Atunci WhatsApp avea 400 de milioane de useri activi pe lună, acum numărul lor s-a dublat. Zuckerberg a anunţat că WhatsApp are 800 de milioane de utilizatori.

Nu doar aplicaţiile de mesagerie de la Facebook se bucură de succes. În China, de exemplu, aplicaţia WeChat avea în martie 500 de milioane de useri activi, iar aplicaţia Kik avea 200 de milioane de utilizatori.

Aceste aplicaţie de mesagerie s-au bucurat imediat de succes fiindcă au schimbat radical modalitatea de a trimite mesaje. Utilizatorii trimit mesaje instant de pe telefon, pot să partajeze clipuri video sau înregistrări audio.


Poate te intereseaza si