moonraker

Cum ar fi arătat smartwatch-ul celor de la Nokia dacă Microsoft nu ar fi anulat proiectul!

Nokia a vrut să lanseze ceasul inteligent “Moonraker” la Mobile World Congress, anul trecut, împreună cu Lumia 930, dar Microsoft a anulat totul.

Smartwatch-ul, care se aseamănă mai degrabă cu telefoanele Windows Phone, a fost la un pas foarte mic de lansare, dar Microsoft a ales să scoată pe piaţă ceasul Band şi astfel totul a fost anulat.

Imagini cu Microsoft Moonraker au apărut pe un blog Tumblr şi au fost descoperite de Evan Blass. Ele au fost publicare de de designerul de la Microsoft Pei-Chi Hsieh. Imaginile au fost făcute publice mai degrabă pentru scopuri de marketing.

“Monoraker” se anunţa a fi un dispozitiv interesant!Nokia împrumutase interfaţa “Metro” de la Windows Phone şi a asociat smartwatchul cu mailul, telefonul, aplicaţiile de mesagerie. MixRadio si Facebook urmau să fie integrate alături de feţe de ceas personalizabile și diferite curele colorate.

Este putin probabil că Moonraker o să ajungă vreodată pe piaţă, asta mai ales că Microsoft are planuri mari pentru Band. Compania vrea să-i îmbunătăţească designul şi se pare că următoarea generaţie de ceasuri este aşteptată să apară până la sfârşitul acestui an, imediat după lansarea lui Windows 10.


Poate te intereseaza si