Launcherul este metoda prin care utilizatorii de Android isi personalizeaza experienta pe smartphone si tableta.

Exista o chestie superficiala, de exemplu tranzitiile dintre ecrane, iconitele si fonturile, dar cele mai tari launchere pentru Android le ofera utilizatorilor posibilitatea de a le schimbe comportamentul ca  ulterior sa li se potriveasca cu utilizarea zilnica atata timp cat acestia doresc sa isi dedice timpul in definirea acestor personalizari.

Daca cauti o schimbare de acest gen si vrei sa retraiesti experienta out-of-box a device-ului, am pregatit pentru tine cele mai tari Launchere Android. Arunca o privire si spune ce parere ai ! 🙂

GO Launcher –  reprezinta una dintre cele mai populare aplicatii pentru Android cu ajutorul careia poti modifica si personaliza interfata sistemului de operare din punct de vedere vizual, cat si din punct de vedere functional. Aplicatia gratuita GO Launcher este capabila sa modifice infatisarea sistemului de operare Android, bazandu-se pe diferite teme, fonturi, iconite, efecte si asa mai departe.

De asemenea, GO Launcher pentru Android inglobeaza o serie de mini aplicatii ce sporesc functionalitatea sistemului de operare Android, cum ar fi Go Locker, Go Widget, Go Backup, GO SMS, GO Keyboard, GO Power Manager etc.
Pentru download, varianta gratuita cu ads. – Download now

golauncher

Google Now Launcher – este evident alegerea tuturor celor care prefer puritatea, experienta Android-ului curat. Provine direct de la Google asa ca poti inlatura cu degetul a oricare tab pe care producatorul l-a incarcat automat. Singura imbunatatire semnificativa aici, fiind deasupra super-stock-ului, este ca majoritatea partilor stangi ale ecranelor devin declansatoare pentru Google Now, astfel poti sa lansezi in cautari si sa executi orice fel de actiune fara maini, folosing comanda “OK Google”. Singura problema este ca nu poti sa te bucuri de un nivel inalt de customizare care este disponibil pe launchere mai robuste. Foloseste Google Now Launcher daca cauti o stabilitate mare si o experienta Android consistenta.

Puteti folosi aplicatia Lansator Google Now pentru a accesa Google Now si pentru a va folosi vocea din orice ecran de pornire de pe dispozitivele cu Android 4.1 sau o versiune ulterioara pentru a folosi lansatorul pe dispozitiv.

Pentru download gratuit – Download now

googlenow

Nova Launcher – este un lansator foarte popular, care ofera o multime de optiuni de animatie, vedere la dosar, si comportament desktop. Daca platesti 4$ pentru upgrade-ul premium, puteti programa gesturi pentru a efectua anumite actiuni, si personaliza complet badge-urile necitite, inclusiv raza colturilor , marginile, fundalul , și culoarea textului. Un plus deosebit de important sunt actiunile swipe, care permit pictogramelor  aplicatiilor sa acaioneze ca un folder printr-un swipe, sau o lansare de aplicatie standard, ca un robinet. Daca asta nu e suficient, puteti explora mereu gama larga de teme Nova compatibile in Google Play pentru a schimba dramatic aspectul dispozitivului Android. Veti gasi chiar si unele optiuni de stil L-Android ascunse in Nova.

Nova este un lansator extrem de functional, care poate fi la fel de subtil pe cat de tare va place.

Pentru download, varianta gratuita –  Download now

Apex Launcher – ofera o gama de functii similare ca Nova. Puteti ajusta dimensiunea pictogramelor si derularea , schimba animatii,  ajusta comportamentele ecranului de start si personaliza comenzile gesturilor  de exemplu ciupituri, tap-uri si swipe-uri. Un plug-in permite fluxului de date sa fie redirectionate catre Apex de la o varietate de aplicații, si in afara telefonului pentru dizpozitivele Bluetooth purtate de catre utilizator (watch,pedometers) bineinteles toate aceste facilitati atata timp cat esti dispus sa faci upgrade la Versiunea PRO pentru 4.49$ . Există o gama larga de teme terte disponibile in Google Play Store, care va permit sa modificati aspectul general si experienta dumneavoastra Android,  ca si un nucleu funcțional, Apex o face extrem de bine.

Pentru download – Download now

apex


Poate te intereseaza si