iphone 6s plus

iPhone 6s ar putea avea ecran edge-to-edge.

Cu cât ne apropiem mai mult de lansarea lui iphone 6s și 6s Plus cu atât apar mai multe zvonuri despre acestea. Recent s-a dus vorba că Apple dorește să lanseze cele două terminale cu un ecran edge-to-edge.

Așa cum probabil știți și v-am mai spus și în articolele noastre, la fiecare model nou de iphone ni se oferă performanță cu lingurița și schimbări minimale dpdv al design-ului. Însă Apple va încerca de această dată să nu mai stea cu mâinile în sân și să ofere, într-un final, o schimbare majoră.

Unul dintre furnizorii Apple, TPK, spune că ar putea să le ofere acestora un ecran cu tehnologie în-cell-touch sau glass-on-glass care să fie alungit până în margini. Însă problema este grosimea care trebuie să fie cât mai mică. TPK spune că ecranul ar putea avea 8.5 mm însă în timp ar mai putea lucra să îl aducă la 7.1 mm.

Tehnologia In-Cell-Touch este folosită de Apple încă din 2012 și s-ar putea ca aceștia să renunțe la ea în detrimentrul unei tehnologii mai noi. Poate chiar ceva produs de ei.


Poate te intereseaza si