doodle draw game

Doodle Draw Game este disponibil pe Facebook Messenger!

Facebook Messenger le oferă posibilitatea utilizatorilor să facă apeluri video, să partajeze fotografii, audio, text, GIF cu prietenii lor, iar acum pot să joace şi jocuri!

La doar o lună după ce Facebook a confirmat că reţeaua de socializare va introduce jocuri pe Messenger, acest lucru s-a şi întâmplat.

De la începutul lunii iunie, Doodle Draw Game este disponibil pe Facebook Messenger şi utilizatorii se pot juca online. Până nu demult doar Talking Tom era disponibil pe Messenger.

Similar cu Draw Something, Doodle Draw Game este un joc care îţi sugerează să desenezi şi ceea ce desenezi pe ecran se va trimite prietenului cu care ai conversaţia. Dacă acesta ghiceşte ce ai desenat, amândoi veţi primi puncte. Jocul nu este unul nou, dar este nou pentru Facebook Messenger.

Există totuşi o problemă! TechCrunch notează că jucătorii câştigă puncte dacă-şi conving pretenii să joace. Asta ar putea duce la fenomenul de spam. Totuşi Facebook va face tot ce poate pentru a controla spam-ul pe Messenger. Introducerea jocurile pe aplicaţia de mesaje este o metodă foarte bună de a readuce utilizatorii pe Facebook Messenger. Jocul poate fi downloadat din App Store şi Google Play Store, sau din tab-ul de “more” din Messenger.


Poate te intereseaza si