iphone 6s plus

Circulă noi zvonuri despre iPhone 6s!

Dacă până acum platformele din tabletele și telefoanele Apple erau produse de Samsung la GlobalFoundries, viitoarea platformă Apple A9 va fi produsă la TSMC pe un proces de fabricație de 16nm. În luna martie s-a început producția platformei în cantități mici. Acum va începe producția în masă și va fi mai scumpă față de ceea ce a oferit Samsung până acum, iar randamentul va fi mai bun.

Mai mult de atât, viitoarele modele iphone vor avea aluminiu făcut de 7000 Series, o companie ce a lucrat împreună cu Apple la Watch Sport. Revenind la platfroma, aceasta este mai economică și mai rafinată față de actuala A8X produsă pe 20 nm la GlobalFoundries de către Samsung.

Legat de posibilele vânzări, iphone 6S ar putea aduce încasări record companie. Acestea ar putea fi construite dintr-un aluminiu mai dur pentru elimina eventualele probleme de îndoire. Acestea ar putea aduce imbunatairi pe partea camerei, upgrade-ul fiind de la 8MP la 12MP, iar ecranul modelului 6s va atinge într-un final rezoluția Full HD.

Aceste terminale vor fi lansate în toamnă alături de noul iOS 9 ce a fost prezentat în urmă cu câteva zile și acum se află în stadiul Beta.


Poate te intereseaza si