Samsung Galaxy Note 5 display 4k

Au apărut noi informații despre Samsung Galaxy Note 5!

Suntem în perioada în care încep să apară zvonuri despre viitorul phablet Samsunt Galaxy Note 5. Acesta urmează să debuteze în toamnă, iar primele zvonuri vin din China, acolo unde Samsung are o rată mare de populararite. Site-urile de specialitate spun că următorul Samsung Galaxy Note 5 ar putea veni cu noua interfață USB Type C, dar și un ecran generos cu rezoluție 2K.

Aceste lucruri nu se surprind aproape deloc, mai ales că pe piață sunt telefoane și tablete ce adoptă aceste funcții. Însă este nevoie că acestea să fie implementate la scară mai largă, iar Samsung ar putea începe încă din toamnă cu Note 5. Acesta ar putea implementa un ecran curbat în stilul lui Galaxy S6 Edge cu rezoluție 2K și 5.9 inch.

USB Type C va avea roluri multiple. Ar putea încărca telefonul, transmite date video cu rezoluții 4K și chiar curent electric de 100W. Bateria ar putea avea 4100 mah, iar grosimea terminalului va fi de 7.9 mm. Mai mult de atât, Samsung Note 5 ar putea debuta singur, nu ca anul trecut în 2 versiuni. Acestea sunt doar primele informații, însă cu timpul vom afla și altele.


Poate te intereseaza si