OnePlus Two

OnePlus confirmă existența lui OnePlus 2.

În ultima perioadă au existat multe speculaţii despre succesorul telefonului One Plus One, se ştie că va fi lansat în toamna acestui an, dar nu s-a făcut niciun anunţ oficial. Acum, compania a confirmat că noul dispozitiv care urmează să fie lansat este One Plus.

Compania a lansat câteva materiale promoţionale care anunţă lansarea noului telefon. Este vorba despre două competiţii care le oferă fanilor oportunitatea de a câştiga o experienţă unică- un preview al telefonului One Plus 2.

Primul material promoţional este la Photo Mania 2015. Pentru a intra în competiţie trebuie să surprinzi o imagine excepţională fără să o prelucrezi ulterior. Nu se specifică dacă este necesar să ai un One Plus One ca să intri în competiţie, dar noi credem că aşa ar fi indicat. Cei care doresc să participe trebuie să posteze pe contul de Instagram @oneplustech imaginea şi să explice cum a fost făcută.

photomania

Celălalt concurs se numeşte “Your OnePlus Story” şi trebuie să creezi o poveste video despre tine şi One Plus.

your story

“Pentru a intra, crează un video original despre tine. Spune-ne povestea ta cu One Plus. Ce vrei să îi spui lui One Plus? Ce îţi place la el? La ce te aştepţi să experimentezi cu One Plus 2? Fii cât mai creativ – căutăm cei mai pasionaţi fani”, scrie compania.

Termenul limită pentru ambele cometiţii este iunie 2015, iar premiul cel mare este o exerienţă de primă mână cu One Plus 2 în sediul companiei din Hong Kong, asta include şi costurile călătoriei până acolo.

“Vei juca şi un rol cheie în proiectul secret pe care îl avem pentru lansarea telefonului One Plus 2”, mai notează compania.

Totul sună foarte interesant şi trebuie să recunoaştem că este o campanie de promovare excelentă! Potrivit regulamentului, un al treilea fan One Plus va avea ocazia să se alăture câştigătorilor concursului. Vom afla cum va fi ales din al treilea spot care va fi lansat în curând!

Incitant, nu?


Poate te intereseaza si