move to iOS

Apple creează aplicația Move to iOS.

iPhone 6 a fost un real succes şi i-a determinat pe mulţi utilizatori să renunţe la Android şi să treacă pe iOS. Din acest motiv, Apple vrea acum să creeze o aplicaţie care să facă trecerea de la Android la iOS mult mai simplă.

“Move to iOS”, aplicaţia care va fi lansată anul acesta, va transfera toate informaţiile, “contacte, istoric mesaje, camerele foto şi video, marcaje Web, conturi de mail, calendare, wallpaper, melodii gratuite -DRM și cărți” de la un telefon Android la noul lor iPhone.

Folosind această aplicaţie utilizatorii vor avea toate informaţiile pe care le aveau pe Android pe iPhone acum. Asta inclusiv aplicaţii precum Facebook şi Twitter. În plus, aplicaţiile plătite pe care le aveau pe telefon le vor putea lua, după ce se face transferul, din iOS App Store.

Potrivit Apple, procesul va fi unul sigur, iar informaţiile personale nu vor fi expuse. Nu se ştie exact cum va funcţiona aplicaţia şi cât de agresiv va fi Apple când vine vorba despre “furarea” utilizatorilor Google. Este posibil ca “Move to iOS” să ia toate informaţiile stocate în Google şi să le mute pe iCloud, nu s-a specificat care va fi procesul de mutare.

După ce transferul este gata, utilizatorii noi sunt sfătuiţi să îşi recicleze vechiul telefon, asta pentru a-i împiedica să treacă din nou pe Android. Dacă vor să facă asta, utilizatorii ar trebui să-şi cumpere un nou telefon, iar asta e o strategie prin care Apple vrea să-şi ţină noii clienţi aproape.

Anunţul că Apple lansează această aplicaţie a apărut pe pagina promoţională a companiei, nu a fost făcut la WWDC. Anul acesta, cu noul iPhone 6, foarte mulţi utilizatori Android au trecut pe iOS. Tim Cook a dezvăluit acest lucru în timpul conferinţei din ianuarie în care s-a discutat despre rezultatele financiare ale Apple. Această aplicaţie va face astfel ca transferul de pe Android pe iOS să fie mult mai uşor.


Poate te intereseaza si