Noul Windows 10 update

Microsoft nu va percepe nicio taxă anuală pentru Windows 10.

În ultima perioadă au apărut mai multe zvonuri care susţineau că Microsoft va percepe taxe pentru a continua să foloseşti Windows 10, după ce primul an gratuit de la upgrade expiră.

Aceste informaţii au fost infirmate de Gabriel Aul, de la Microsoft, care a scris pe Twitter că Microsoft nu va cere nicio taxă anuală pentru Windows 10.

“Lasaţi-mă să vă lămuresc. Nu va fi nicio taxă anuală pentru Windows 10”, a scris el pe Twitter, apoi a publicat un link al unei pagini oficiale de la Windows care aduce mai multe lămuriri şi informaţii.

Pe pagina de FAQ Microsoft a răspuns la întrebarea “Dacă acest upgrade este într-adevăr gratuit”. Compania a precizat că sistemul de operare va fi gratuit şi că nu este o versiune trial sau una introducătoare. Totuşi, există o perioadă limitată pentru a beneficia de acest upgrade. Windows 10 este disponibil gratuit timp de un an de la lansare.

Cei care au dispozitive cu Windows 7, Windows 8.1 şi Windows Phone sunt eligibili pentru upgrade-ul gratuit care va avea loc pe 29 iulie.

Microsoft precizează că va dura în jur de oră până când Windows 10 va fi instalat. Poţi rezerva descărcarea pe dispozitivul tău prin deschiderea aplicaţiei “Get Windows 10” înainte din 29 iulie.


Poate te intereseaza si