Allview lansează noul flagship X2 Xtreme.

Allview, brandul de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din Europa, lansează astăzi smartphone-ul X2 Xtreme. Device-ul menține design-ul elegant al gamei Soul și se potrivește perfect oricărei activități, fie că este vorba despre divertisment, relaxare sau business.

X2 Xtreme este un smartphone Dual SIM care dispune de un procesor de ultimă generație, Helio X10, un Octa Core 64-bit tactat la 2.0 GHz. Acest modul beneficiază de tehnologia CorePilot 2.0™ și rulează sistemul de operare Android™ 5.1, Lollipop. Procesorul este susținut de soluția grafică PowerVR G6200 ce are o frecvență de lucru de 700MHz. Device-ul are 3GB memorie RAM și 64GB memorie Flash. Aceasta din urmă poate fi extinsă până la 192GB prin adăugarea unui card microSD de maxim 128GB, ceea ce il poziționează în vârful gamei Soul.

Noul flagship Allview dispune de un sistem de deblocare pe bază de amprentă ce asigură un nivel sporit de protecție a datelor. Pe lângă deblocarea device-ului, tot prin folosirea amprentei, utilizatorul poate cripta cu ușurință fișiere.

X2 Xtreme are două camere ultra performante cu funcții uimitoare, camera frontală de 8MP și cea principală de 24MP. Camera principală are 6 straturi de lentile (UV lens, focus lens, high precision lens, aperture, low dispersion lens) și este protejată de un strat de sticlă Safir. De remarcat sunt cele 2 LED-uri de mare intensitate ale flash-ului camerei principale care au tonuri diferite de culoare, lumină „caldă” și „rece”, pentru ca imaginile sa aibă cel mai natural aspect. Mai mult, device-ul realizează filmări la rezoluție 4K, atât ziua cât și noaptea, și poate captura imagini în timpul filmării prin utilizarea butonului special dedicat accesului la cameră, ce se află poziționat pe rama telefonului.

Design-ul X2 Xtreme este unul aerisit și elegant, cu un display generos de 6”, cu rezoluție uluitoare Quad HD (2560×1440 pixeli), rezoluție ce o depășește pe cea a multor televizoare. Cei 492 de pixeli per inch oferă imagini clare, vii, la o calitate impresionantă, creând un efect de display marit. Utilizatorii pot alege oricare din temele smartphone-ului X2 Xtreme: simple și intuitive, stilate sau romantice, acestea conferă personalitate device-ului. Mai mult, X2 Xtreme deține și funcția Chameleon care va transforma device-ul într-unul nou de fiecare dată, prin transpunerea culorilor din jurul tău.

Smartphone-ul este echipat cu o baterie de 3500 mAh care garantează până la 20 ore de functionare continuă și 350 ore în stand-by. X2 Xtreme oferă un plus de energie datorită procesorului Helio X10 integrat care permite asocierea task-urilor și combinarea acestora pe cele 8 nuclee. Acum beneficiezi de 20% mai multă performanță și 20% mai puțin consum.

X2 Xtreme este disponibil incepând de astăzi pe baza de precomandă la prețul de 2199 lei.


Poate te intereseaza si