utok hello 7k

UTOK Hello 7K devine cea mai accesibilă tabletă 3G Octa Core pentru 24 de ore!

UTOK continuă tradiția ofertelor de 24 de ore și oferă tableta 3G UTOK Hello 7K, cu procesor Octa Core și funcții de apelare și trimitere a mesajelor text cu o reducere de 33%.

Datorită funcțiilor 3G și de apelare, UTOK Hello 7K poate fi considerat un phablet cu ecran IPS OGS de 7” și rezoluție HD, procesor Octa Core, la 1.7GHz, 1 GB RAM, 8GB memorie internă și până la 32GB prin intermediul unui card microSD, Android 4.4 KitKat și o baterie de 3000 mAh.

Fluiditatea sistemului de operare și a celor peste un milion de aplicații disponibile în Magazinul Play sunt îmbunătățite de procesorul grafic Mali-450 MP4 și de stabilitatea, gestionarea eficientă a resurelor și de multitasking-ul îmbunătățit de care UTOK Hello 7K se bucură.

În plus, UTOK Hello 7K oferă utilizatorilor beneficii precum conținutul multimedia gratuit, timp de o lună, prin intermediul Zonga și Seenow, 100 de cărți incluse, prin aplicația Elefant eBooks Reader și aplicația UTOK Now, prin care aceștia pot prelungi garanția, consulta manualul și lista de accesorii compatibile și prin care pot intra în legătură cu un consultant UTOK.

Tableta Octa Core UTOK Hello 7K este disponibilă pe site-ul celor de la UTOK la numai 399 lei, până miercuri, 10 iunie, ora 15:59.

hello 7k


Poate te intereseaza si