Apple a prezentat Beat 1 Radio disponibil din 30 iunie 2015

În cadrul WWDC 2015, Apple a prezentat iOS 9, Watch OS 2.0, noul OS X El Capitan dar și vedeta serii Apple Music împreună cu radio-ul online Beats 1.

Apple a prezentat la evenimentul WWDC 2015 pe lângă informații despre viitoarele sisteme de operare pentru iPhone, Watch sau Mac și serviciul Apple Music. Componenta supriză a Apple Music este radio-ul online Beats 1.

Apple va schimba modul în care radio-ul este perceput de oameni. Disponibil in peste 100 de țări din lume și studio-uri în trei punte cheie New York, LA și Marea Britanie, Beats 1 cu siguranță o să fie o mare schimbare adusă radio-ului.

“Beats 1 este o experiență de ascultare cu adevărat global. Emite 24/7 pentru peste 100 de țări din studiourile noastre din Los Angeles, New York, și Londra. Indiferent unde vă aflați sau când ascultați, veți auzi același producție radio ca orice alt ascultător. Bucurați-vă de interviuri în exclusivitate, invitați și tot ce e mai bun din ceea ce se întâmplă în lumea muzicii.”

Accesul la Beats 1, o să fie disponibil din 30 iunie 2015, și se face prin contul de Apple Music. Costul lunar pentru acest serviciu de muzică și radio online este de 9.99 $ per user sau per familie (maxim 6 membrii) 14.99 $. Apple Music la lansare vine cu 3 luni gratuite.

Plata pentru serviciul de muzică începe abia după 3 luni de la utilizare. Nu vă place sau considerați că nu este util vouă? În perioada de test cu sigurantă vă veți forma o imagine asupra serviciului și la final veți lua cea mai bună decizie.

Nu contează câtă muzică asculți, costul lunar este același.

Ce părere ai despre Beats 1? Credeți că radio-ul se va schimba odată cu apariția acestui nou produs pentru fanii muzicii? O să reușească Apple ce a reușit și cu alte produse de succes astăzi?

Poate te intereseaza si