Se pare ca cei de la Apple, pe langa mult asteptata lansarea a lui iPhone 6 care va rula de pe sistemul de operare  ios 8, mai pregatesc si lansarea unei noi aplicatii.

Pentru aceasta, ei au semnat un parteneriat cu cei de la Shazam care o vor ajuta pe Siri sa stie sa raspunda corect atunci cand noi, proaspetii posesori de iphone 6, o vom intreba: “What song is playing?”, indiferent ca piesa va rula din iTunes Radio sau Music app.
Shazam este cea mai utilizata aplicatie pe smartphones care ne ajuta in recunoasterea melodiilor, oferindu-le celor de la Apple un suport bun in realizarea propriei aplicatii.

radio itunes

S-au dus vremurile cand ascultam la radio cate o piesa noua si nu stiam numele ei. Ne strofocam incercand sa fredonam cateva versuri din ea poate, poate un prieten cu o cultura muzicala mai vasta decat noi si-ar da seama de melodia cautata.

Acum cu Shazam totul este mult mai simplu. Printr-un simplu Touch & Listening Shazam acesta ne ofera piesa cautata. Singura conditie este ca telefonul sa fie conectat la o sursa de internet.

sursa: Appleinsider


Poate te intereseaza si