Sony va lansa în această săptămână un nou smartphone, Xperia C4.

În mai, Sony ne-a introdus o nouă generație de telefoane smart pentru selfie-uri. Compania știe că adepților le trebuie cel mai bun telefon și aceștia doresc să ofere clienților telefoane cât mai capabile. Xperia C4 face parte din următoare generație de PROselfie echipate cu o cameră frontală de 5MP.

Sony Xperia C4 va fi lansat în sfârșit în această săptămâna. Este primul smartphone octa core pe 64 bit la o frecvență de 1.7GHz de la Sony cu un ecran de 5.5-inch Full HD IPS, o cameră principală de 13 megapixeli, 2GB RAM, o memorie internă de 16GB, rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și o baterie de 2600 mah. Camera de 5MP vine cu un bliț LED cu o funcție Superior Auto pentru selfiuri mai bune. Se pare că din ce în ce mai multe telefoane se alătură acestui trend prin lansarea a mai multor device-uri ce au o tehnologie avansată pentru camerele frontale.

Sony Xperia C4 va fi disponibil în Asia de săptămâna viitoare. Alte țări și regiuni vor aștepta să primească acest telefon și în varianta Dual SIM în următoarele săptămâni. Sony descrie acest model că fiind ”Cel mai bun smartphone pentru selfi-uri” și chiar ar putea fi în momentul de față până când o altă companie va lansa un alt model. Acesta rivalizează xu Galaxy A5, Lumia 1020, Xiaomi Mi4 sau HTC Desire 820.


Poate te intereseaza si