Anunțat în Martie 2015, HTC ONE M9 nu s-a bucurat de mare popularitate iar acest lucru se vede în scăderea valorii acțiunilor.

Anul acesta, clar nu a fost unul bun pentru HTC. Modelul ONE M9 este probabil cel mai mare fail, însă într-o perioadă în care designul și hardware-ul conteaza foarte mult, se pare că HTC nu a înțeles iar acum suferă destul de mult.

Cher Wang CEO-ul companiei a recunoscut faptul că HTC nu este într-o poziție foarte bună dupa lansarea celui mai nou flagship și a spus că urmează să fie lansat în Octombrie 2015, un telefon în ton cu așteptările pietei mobile.

Saptamana aceasta, actiunile HTC au avut cea mai mică valoare, 3.01 dolari per actiune. Evident, acest lucru se datorează vânzărilor reduse și dezamagirii modelului HTC One M9.

Apple, LG sau Samsung produc telefoane competitive și se pare că nu au aceste probleme. Cheia? Studierea foarte bună a pieții și apoi lansarea produselor ce începlinesc cerințele clienților.

Un design mai bun, o alegere mai atentă a procesoarelor și inovații, acestea pot să fie puncte cheie prin care HTC poate să revină la succesul înregistrat de HTC One M7.

Despre noul smartphone lansat în Octombrie, 2015, nu se știe încă nimic, doar luna în care se lansează. Nu știm dacă odată cu aceată lansare HTC va retrage de pe piată modelul M9, însă acest lucru cu siguranță nu ii va ajuta.

Competiția este cheia în orice domeniu, însă HTC nu a înteles acest lucru foarte bine. Sperăm că viitorul model lansat în Octombrie 2015, să fie o soluție de back-up pentru M9.

Crezi că va rezista HTC în competiția cu Samsung, LG sau Apple?

Poate te intereseaza si