Zvonuri privind viitorul Meizu MX4

Meizu MX5, noul flagship al companiei chineze își face simțită prezenta cu ceva timp înainte să se oficial. Chiar dacă nu putem să fim siguri că este vorba despre un model autentic, Meizu MX5 seamană destul de mult cu Meizu MX4.

Meizu crește încet dar sigur, produce telefoane cu specificații foarte bune iar asta nu poate decât să ne bucure. Faptul că Apple, Samsung sau HTC au competitori tot mai puternici din China, se știe de mult.

Prezentare video Meizu MX5

Noul Meizu MX5, este succesorului modelului de succes Meizu MX4, un telefon cu cost bun ținând cont de specificațiile sale foarte bune.

Vezi review-ul pentru Meizu MX 4 

Coolicool, un magazin online din China se pare că este cel care a publicat inregistrarea video cu presupusul Meizu MX5. Telefonul prezintă un buton fizic oval pentru Home cu scanner pentru amprente. Nu știm dacă se va păstra furnizorul senzorilor pentru camerele foto/video, Sony, insă se zvonește că MX5 va avea 20 MP cu zoom optic 4X și conectivitate 4G/LTE.

O altă noutate cu care vine telefonul, reprezintă încărcatorul ultra rapid. Potrivit zvonurilor, voltajul noului încărcător este de 12 Volti, lucru care va ajuta foarte mult la alimentarea rapidă.

Ce părere ai despre viitorul model Meizu MX5, pe care îl va lansa producătorul chinez?

Poate te intereseaza si