calatoreste cu uber

Transporul prin Bucuresti a devenit de multe ori o adevărtă experiență. Când e liber, parcă totul e bine, atunci când există aglomerație parcă soferii se transformă. În ajutorul pasagerilor vine Uber.

Despre Uber:

Uber este o platformă tehnologică ce conectează în timp real pasagerii cu șoferii, oferindu-le posibilitatea să călătorească în siguranță la un cost redus – totul printr-o singură aplicație.

Aplicația Uber, parte a platformei Uber X, este disponibilă pentru smartphone (iOS, Android, Windows Phone). Pasagerii trebuie doar să își descarce aplicația, să își creeze un cont și apoi, apăsând un singur buton, să pornească la drum.

Uber le oferă pasagerilor un nivel de siguranță fără precedent. Astfel, fiecare dintre ei poate vedea poza și numele șoferului, precum și numărul de înmatriculare al mașinii, înainte ca aceasta să ajungă. În plus, pasagerii le pot trimite celor dragi o hartă online pe care aceștia îi urmăresc prin GPS, asigurându-se, astfel, că ajung în siguranță la destinație.

Cel mai mare avantaj al serviciului este că nu trebuie să plătești cash. Banii pentru cursă sunt retrasi din cardul atașat contului tău. Toate cursele realizate cu Uber beneficiază de un istoric complet al transportului și nu trebuie să lași bacșiș.

Prezentarea serviciului în America

Pentru mai multe detali despre Uber, vă invităm să citiți acest infografic.

Detalii despre concurs

Cum puteți participa

Cei care doresc să participe la concurs, trebuie să lase un comentariu în cadrul acestui articol și să ne scrie cum văd ei experiența Uber. Poate să fie o viziune din exterior a serviciului sau pur și simplu a celor care au călătorit până acum și doresc să ofere cadou acest cod de reducere celor care nu au încă un cont. Feedback-ul tău îți poate aduce reducerea de 30 de lei pentru un cont nou creat.

Primele 20 de persoane ce își scriu opinia despre serviciul Uber, câștigă câte un cod de reducere în valoare de 40 de lei.

Ai câștigat codul de reducere?

Îți trimitem mail cu codul, așa că ai grijă să treci mailul corect.
Acesta se utilizeaza cu ajutorul unui cont nou pe Uber.com.
Codul de reducere este utilizabil doar în București

Mult succes!


Poate te intereseaza si