Autonomia bateriilor smart cu siguranță este un mare dușman al zilelelor noastre. Acest lucru pare să ia sfârșit atunci când ai un power bank la dispoziție.

CONCURS INCHEIAT – Tudor M. Costi este câștigătorul! 

Știm bine că nu îți place să ratezi lucrurile import9ante postate pe Facebook sau pur și simplu să râmâi fără baterie. Din acest motiv, ne-am gândit la un concurs. Poți să câștigi o baterie Mophie Power Reserve, albă de 1350mAh, în valoare de 50 $.

Bateria este utilă celor care au minim iPhone 5, pentru că are mufa de alimentare lightning. Nu este foarte mare dar vă ajută să nu râmâneți fără baterie până ajungeți acasă pentru că este mică și se poate purta chiar și la chei.

Galerie foto Mophie Power Reserve

Cum poți să participi

  1. Trebuie să lași un comentariu în care ne scrii un moment în care îți doreai să nu râmâi fără baterie la iPhone dar ai rămas.
  2. Dai un share la concurs și apoi trimiti link-ul cu pagina de concurs prietenilor/amicilor pe Facebook sau orice alt canal de social media și rogi să voteze comentariul tău pozitiv.

*Participanții la concurs trebuie să locuiască în România.

Exemplu de vot:

Vot comentariu

Cum se alege câștigatorul sau câștigătoarea

Lucrurile sunt simple! Comentariul cu cele mai multe voturi pozitive câștigă bateria. Trebuie să ai grijă pentru că poți să primești si voturi negative. Dacă vor exista un număr similar de voturi în cazul mai multor participanților, se va trage la sorți câștigătorul prin Random.org

Concursul începe pe 5.6.2015 și se termină pe 19.6.2015 la ora 11:59 PM

CONCURS INCHEIAT – Tudor M. Costi este câștigătorul! 

Mult succes tuturor.


Poate te intereseaza si