Samsung compara pe canalul din Statele Unite modelul Galaxy S6 cu iPhone 6

Rivalitate, produse noi și tehnologie multă, de multe ori prea multă. Samsung repetă comparațiile de data aceasta, în rolul principal este Samsung Galaxy S6 vs iPhone 6.

Indiferent că ești sau nu fan Samsung sau cel puțin al noului telefon Samsung Galaxy S6, nu poți să nu observi avantajele acestuia în comparație cu iPhone 6. Samsung a conștientizat, dacă nu chiar plănuit această nouă campanie de mult, iar de curând au lansat doua filmări comparative ce conțin ultimul flagship S6 sau edge și compețita directă iPhone 6.

Cum era de așteptat, au luat pe rând funcțiile pe care iPhone 6 nu le are implementare și au prezentat avantajele lui Galaxy S6.

Avantajele ecranului curbat la Samsung Galaxy S6

Modelul edge, afișează pe maginile curbate atunci când este așezat cu display-ul îm jos pe masă, diverse culori în momentul în care ești apelat de cineva iar iPhone 6 care nu afisează nimic. Oricât de mult ne place funcția celor de la Samsung, trebuie să fim conștienți de faptul că iPhone 6 nu are un display curbat încă. Ironia continuă, chiar dacă nu există display curbat, măcar are vibrații.

Încărcarea Wireless și unghi larg al camerei frontale.

Pentru că o singură comparație nu era suficientă, s-a mers mai departe. O altă funcție comparată fiind încărcarea wireless. Anul acesta, Samung a ales să includă în telefoane, receptoarele pentru încărcarea wireless pentru Samsung Galaxy S6. Pentru modelul Samsung Galaxy S5, lucrurile erau mai complicate, trebuia să ai un capac special receptor, să cumperi încărcătorul și abia apoi puteai să îl încarci. Acum ai nevoie doar de modulul de încărcare. iPhone 6, din nou iese șifonat din comparație, singura modalitate în care se poate încarca telefonul fiind cea pe fir, prin mufa de încărcare.

Camera frontală, alt motiv pentru a compara cele două modele. La Samsung Galaxy S6, unghiul de fotografiere fiind mult mai larg, selfiurile cu mai multe persoane sunt mult mai ușor de realizat.

Ce părere ai despre comparație? Va putea Apple să lanseze anul viitor un iPhone care să rivalizeze cu Samsung la funcțiile nou implementate?

Poate te intereseaza si