allview lansare phablet

Allview se pregătește de lansarea unui phablet cu display de 6 inch.

În câteva zile, mai exact pe 8 iunie, Allview, unul dintre cele mai importante brand-uri locale, va lansa un nou telefon.

Primele informații despre viitorul phablet Allview le-am primit pe parcursul a câtorva zile, sub formă de teasing, idee destul de interesantă, pentru că te face să îți dorești să știi tot mai multe lucruri despre cum va arăta telefonul și care sunt specificații acestuia.

allview

Adunate și puse cap la cap toate informații primite de la Allview, am ajuns la concluzia că peste 4 zile vom lua parte la lansarea celui mai nou phablet Allview care va veni cu un display de 6 inch, procesor octa-core pe o arhitectură de 64 biți, cu o memorie internă de 64 GB și 640 DPI. În plus, procesorul cu care vine noul telefon Allview dispune de tehnologia CorePilot™ care permite  asocierea de task-urilor si combinarea acestora pe nuclee, ceea ce va oferi cu 20% mai multă performanță și 20% mai punțin consum.

Cei care sunt pasionați de tehnologie și fani ai brandului Allview sunt invitați să participe la un concurs care se desfășoară până pe data de 8 iunie. Aceștia pot câștiga câte un voucher în valoare de 50 de lei pentru fiecare răspuns corect, pe care să-l folosească la  achiziționarea următorului smartphone Allview din gama Xtreme, ce urmează a fi lansat în curând. Asociază cele 4 numere/cifre cu indiciile oferite sub acestea în ordinea din imaginea de mai sus. Mai multe detalii despre concurs le găsești aici.


Poate te intereseaza si