iphone 6s plus

iphone 6S Plus ar putea avea ecran 2K.

Suntem obișnuiți că Apple să ne ofere performanță cu linguriță de la an la an. Însă după toate problemele pe care le-au avut cu noile modele iphone 6 și 6 Plus, sperăm ca măcar de această dată să facă un pas mai mare către evoluție, așa cum ne-a obișnuit încă de la primele generații.

După ultimele zvonuri scăpate pe internet, iphone 6s ar putea face pasul la un ecran Full HD, în timp ce modelul Plus va adopta un ecran 2K. Aceștia sunt presați și de telefoanele Android din ce în ce mai accesibile ce oferă rezoluții 2K la preț redus.

Însă ce ne face cu adevărat să vorbim despre acest lucru este suma investită de Apple (1.7 miliarde de dolari) în compania JDI. Aceasta produce panouri de dimensiuni diferite și recent au anunțat primul lor panou 2K cu tehnologie In Cell Touch.

Mai mult de atât, camera va face un upgrade de la 8MP la 12 MP, iar senzorul va fi produs de Sony și va oferi o performanță mult îmbunătățită în condiții de iluminare scăzută și o reproducere a culorilor mai bogată. Însă toate acestea vor fi dezvăluite în toamnă.


Poate te intereseaza si