samsung galaxy note 4

Galaxy Note 4 este cel mai popular telefon din America.

Știm că americanii sunt foarte naționaliști și preferă să cumpere produsele făcut de ei. Însă când vine vorba de telefoane, chiar dacă și aici se vede cât sunt de mândrii, nu au reușit să întreacă concurența din Coreea. Samsung Note 4 este este cel mai apreciat telefon din America, iar un lucru ce îl face atât de atrăgător este ecranul mare.

De fapt toate telefoanele din acest top au ecrane mari și se pot încadra în categoria phablet. Note 4 are un ecran de 5.7 inch și a obținut 86 de puncte din 100. Iar Samsung spune că este mulțumită cu acest punctaj. Pe locul 2 se află mai multe telefoane. Punctajele sunt identice între ele, iar aceste telefoane sunt Note 3, S5, iphone 6 Plus și iphone 6.

Deci putem spune că Samsung ocupă și locul 2, însă la egalitate cu principalul concurent. Și totuși este un semn de întrebare, mai ales că cele două modele de la Samsung sunt telefoane lansate acum 1 an, respectiv 2, în timp ce iphone-urile sunt lansate recent, în toamnă.

Deci clar Samsung are un avantaj în fața mărului mușcat din Cupertino și i-a bătut pe americani chiar la ei acasă. Toate cele 4 telefoane au obținut 82 de puncte.

Însă surprizele nu se opresc aici. În acest top găsim Blackberry, compania ce stă să se destinteze și așteaptă să fie cumpărată de un bun samaritean. Aceasta ocupă locul 4 în acest top și se învârt ca și popularitate pe lângă HTC și LG.

Acest clasament a fost făcut după părerile utilizatorilor care dețin aceste terminale.


Poate te intereseaza si