new music service

Noul serviciu de streaming Apple ar putea costa doar 10 dolari pe lună.

Noul serviciu de streaming de la Apple va fi lansat săptămâna viitoare la WWDC. Compania din Cupertino a stabilit şi cât va costa abonamentul lunar.

Potrivit The Wall Street Journal, serviciul de streaming va costa 10 dolari pe lună şi va fi anunţat peste câteva zile. Astfel, în ceea ce priveşte preţul, Beats Music/iTunes intră în aceeaşi categorie cu celelalte servicii de muzică, precum Spotify, Rdio şi Tidal.

Cu toate că s-a scris ca Apple consideră 10 dolari lunar prea mult, se pare că strategia de a atrage noi utilizatori nu constă în scăderea preţului. Cei de la firma din Cupertino vor oferi în schimb suport pentru posturile de radio online, la care pun muzică DJ adevăraţi, gratuit. Apple s-a gândit să îi atragă în proiect pe Dr. Dre, Q-Tip şi Drake, care să pună muzică pe radio. În plus, se vorbeşte şi despre un parteneriat cu Universal Music, Sony şi Warner Bros. Rămâne de văzut dacă această înţelegere va oferi conţinut exclusiv pentru serviciu. Cam acestea sunt zvonurile despre noul serviciu de streaming de la Apple, rămâne de văzut săptămâna viitoare cum va arăta cu adevărat.


Poate te intereseaza si