Masinile Volvo vor avea putea sa fie controlate si de pe ceasurile cu Android Wear

Volvo este noua companie care va avea suport pentru Android Wear! Şi asta mulţumită update-ului pe care Volvo on Call în va primi în iunie.

Veşti bune pentru cei care au un Volvo şi un smartwatch Android Wear! La sfârşitul lunii iunie, compania auto va updata aplicaţia Volvo on Call pentru Android, care va include suport pentru smartwatch-uri Android Wear.

Funcții Volvo On Car pentru Android Wear

“Acest lucru le va permite șoferiilor care au apicaţia Volvo on Call să controleze setările, să blocheze sau să deblocheze, să localizeze şi să folosească multe alte servicii Volvo direct de pe încheietura mâinii lor”, scrie Volvo despre update.

Aplicaţia Volvo on Call este disponibilă în 21 pieţe și este standard pentru cumpărătorii de maşini Volvo din Brazilia, SUA și Canada.

Compania spune că are, în prezent, aproximativ 230.000 de abonați activi pentru Volvo On Call la nivel mondial. Aplicația Android permite deja utilizatorilor să-şi localizeze maşina Volvo pe o hartă.

Şoferii au posibilitatea să-şi blocheze sau deblocheze maşina de la distanţă şi pot obține ajutor de la asistență rutieră, printre altele.

Până la lansarea de la sfârșitul lunii iunie, iată ce funcții are aplicația dacă o aveți pe telefonul vostru, indiferent de sistemul de operare utilizat (Android, iOS, Windows Phone)

Poate te intereseaza si