BlackBerry va produce telefoane si viitorul apropiat

Din cauza problemelor pe care compania le are de vreo doi ani, s-a speculat că BlackBerry va înceta să mai producă smartphone-uri. Cu toate acestea, în ciuda problemelor, acest lucru nu s-a întâmplat!

CEO companiei din Canada a explicat pentru USA Today de ce BlackBerry a continuat şi continuă să producă smartphone-uri deşi cererea a scăzut considerabil.

John Chen a dezvăluit că BlackBerry continuă să lanseze dispozitive fiindcă asta este singura modalitate prin care compania poate prezenta software-ul, măsurile de securitate şi caracteristicile firmei.

În plus, el a mai spus că este o afacere profitabilă să fii în această industrie şi poţi câştiga bani mulţi prin vinderea de dispozitive. Chen speră că în viitor BlackBerry va vinde mai multe telefoane.

Compania este în proces de revenire, cu 3 miliarde de dolari în bancă. Creşterea firmei se datorează vânzărilor şi securităţii.

“Am făcut dispozitivul nostru mult mai sigur decât celelalte de pe piaţă. Mulţi mă întreabă de ce mai sunt în domeniul ăsta de dispozitive. În primul rând, este o bună afacere în care trebuie să fii ca să câştigi bani, în al doilea rând este prima ta intrare în domeniul securităţii. Dacă poţi securiza dispozitivul, software-ul este mai sigur, administrarea datelor, distribuirea de fişiere, content, imagini şi video vor fi mult mai uşor de executat”, a spus Chen.

Cel mai nou telefon lansat de BlackBerry este modelul Leap

Poate te intereseaza si