Google Phtoos stocare online poze

De cele mai multe ori avem probleme cu spațiul de stocarea fie ca vorbim despre calculator sau telefon. Google Photos pare să fie soluția ideală pentru poze stocare în cloud. Ai nevoie doar de accest la internet.

La Google I/O, evenimentul ce ne-a prezentat sistemul de operare pentru Iot și noul Android M, am avut parte și de o lansare. S-a lansat noua versiunea de Google Photos, serviciul online pus la dispoziție de Google ce ne permite share-uirea, sincronizarea și chiar stocarea fotografiilor și a clipurilor video într-un mediu online.
 Aplicația a primit un refresh bine meritat, acum suportând fotografii cu rezoluții de până la 16MP și clipuri video Full HD. Însă cea mai mare schimbare pe care a primit-o este detașarea de Google+, acum fiind posibilia utilizarea fără a fi nevoie de un cont pe respectiva rețea de socializare.
 Și sa nu uităm că spațiul este nelimitat, deci puteți să vă încărcați câte poze doriți. Asta cu condiția că imaginile să fie în format .JPG. Însă există posibilitatea de a stoca imaginile în format .RAW sau .TIF, însă spațiul este limitat la câtă memorie aveți în Google Drive.
 Google se mai laudă cu o compresie foarte bună, iar diferențele dintre fotografiile originale și cele copiate nu va fi sesizabile. Ai la dispoziție un editor ce îți permite să editezi fotografia din punct de vedere al culorii sau încadrării. Fotografiile sunt aranjate automat după diferite criterii precum data sau locație, dar îți și permite să le sortezi în albume după bunul tău plac, iar colajele și clipurile video au folder-ul lor rezervat.
 Google Photos este disponibilă pe Android, iOS sau Windows Mobile. Pe mine m-a scutit de Dropbox și îmi pot sincroniza automat fotografiile de fiecare dată când îmi schimb telefonul sau tableta.

Prezentare video Google Photos

Poate te intereseaza si