Cum sa eliberezi spatiu de pe iCloud

Cei care dețin un produs Apple cu siguranță s-au întrebat cum își pot șterge sau cum își pot aduce informațiile de pe vechiul produs Apple pe cel nou. În acest articol vă vom arăta cum puteți face această tranziție.

 iCloud va oferă 5 GB gratuiți la fiecare produs cumpărat. Acolo vă sunt stocate automat datele dacă activați să faceți back-up. Ne referim la date precum mesaje, melodii, istoricul de pe iTunes, wallpaper-uri sau organizarea ecranului. Asta pentru că avem aplicații dedicate pentru fotografii precum My Photo Stream.
Cum sa eliberezi spatiu de pe iCloud
 Problema apare când un user are mai multe terminale Apple, în special mai vechi, și vrea să facă back-up de pe acestea. Pentru a șterge un cont de iCloud trebuie să intri în setări–>iCloud—>Storage. Acolo o să găsești cât spațiu este ocupat în iCloud și cât este folosit în prezent. De acolo poți selecta backup-ul pe care dorești să îl ștergi.
 Tot de acolo poți alege la ce aplicație să faci back-up din respectivul cont, în caz că nu vrei să restaurezi toate datele.

Galerie foto elibarere spatiu iCloud:

 Aceștia sunt pașii pe iPhone. Pe Mac este ceva mai simplu. Trebuie să intri în System Preference și să selectezi iCloud. Apoi selectezi Manage din partea dreaptă jos și poți vedea informațiile la fel ca la iPhone. Îți alegi ce back-up să ștergi sau pe care să îl restaurezi. Totul în câțiva pași simpli.

Tutorial video eliberare spatiu iCloud

Rețineti, probabil cel mai mare consumator al spațiului de pe iCloud este galeria foto din telefon, dacă opriți ca aceasta să își facă back-up în calculator cu siguranță veți avea mai mult spațiu liber. O soluție pentru back-up-ul de poze este Google Photos. Aceasta are spațiu nelimitat iar calitatea pozelor nu se schimbă.

Cat spatiu ai reusit să eliberezi după această operație?

Poate te intereseaza si