Samsung S6 vs HTC ONE M9 PLUS, IPHONE 6

Cele mai noi 3 telefoane iPhone 6, HTC One M9 și Samsung Galaxy S6 au fost lansate anul acesta 2015. Fiecare are avantajele lui însă oare care este cel mai rapid?

Testul nu este deloc foarte complicat, s-au testat aplicații cât și funcții de bază ale telefoanelor.
Care telefon crezi ca o fie cel mai rapid? Cine câștiga acest test?
Scrie comentariul tău iar apoi urmărește filmarea testării.

iPhone 6 este un succes incontestabil, vânzarile merg foarte bine iar numarul tot mai mare de telefoane pe care le vezi chiar și în Romania confirma aceste statistici. Telefonul are o nouă formă, performanțe extraordinară în ciuda memoriei ram de doar 1 Gb. Chiar dacă au existat atât de multe zvonuri despre faptul că se îndoaie, iPhone 6, merită din plin titlul de telefonul vedeta.

HTC One M9 Plus este varianta mai complexă a noului telefon produs de HTC. Chiar dacă One M9 s-a dovedit să aibă cea mai slabă a unui telefon premium. Alegerea variantei Plus și nu variantei normale stă la baza senzorului de amprentă disponibil doar pe varianta plus. Varianta extinsă mai are o diferență, display mai mare. 5.2 vs 5.0 inch.

Samsung Galaxy S6 reprezintă varianta caștigătoare a lui Samsung. S6, telefonul pe care producătorii l-au produs după cererile utilizatorilor are o poveste de succes. Au renunțat la cardul SD, au ales metalul pentru corpul telefonului și sticla pentru capacul nedetasabil de pe spate.

iPhone 6 vs HTC ONE M9 Plus vs Samsung Galaxy S6

Toate cele 3 telefoane fac sunt premium, au un design foarte bine pus la punct, stau bine și ca vânzări iar acum testul suprem ce poate să determine câstigatorul este viteza.


Poate te intereseaza si