upc romania oferta

UPC extinde grila Horizon Go şi adaugă 15 noi canale TV.

UPC România anunţă extinderea grilei Horizon Go cu 15 noi canale TV. Astfel, clienţii UPC care folosesc aplicaţia Horizon Go se pot bucura de peste 70 de canale TV oriunde, oricând.

Noile canale TV disponibile acum prin Horizon Go sunt: HBO, HBO Comedy, Cinemax, TVR News, Nickelodeon, Nick Jr., VH 1, România TV, TVR 2, TVR 3, France 24, Bloomberg, Naţional TV, Naţional 24 Plus, Favorit.

Aplicaţia UPC Horizon Go a fost lansată la sfârşitul anului 2014. Prin intermediul ei UPC oferă clienţilor de televiziune şi internet posibilitatea de a se bucura de conţinutul TV dorit pe smartphone, tableta sau laptop fãrã niciun cost suplimentar. Numărul de canale disponibile prin serviciul Horizon Go depinde de tipul de abonament TV al fiecărui client. Printr-un singur cont My UPC, un client UPC poate viziona canale online pe maximum 5 dispozitive conectate simultan. În plus, clienţii pot folosi dispozitivul mobil ca telecomandă pentru a schimba canalul pe mediabox-ul UPC sau pentru a programa înregistrări direct din aplicaţie, de acasă sau de la distanţă.

De la momentul lansării şi până în prezent, numărul clienţilor UPC care au descărcat şi folosesc Horizon Go a crescut constant. Peste 10% din baza de clienţi de televiziune digitală au descărcat aplicaţia în doar 4 luni de la lansare. Până în prezent, clienţii UPC au urmărit, prin intermediul Horizon Go, sute de mii de ore de conţinut TV online şi au înregistrat, de la distanţă, peste 20.000 emisiuni.


Poate te intereseaza si