google i/o

Google I/O va începe astăzi, la San Francisco, de la 19:30, ora României.

Astăzi și mâine la San Francisco, marele gigant IT Google organizează evenimentul mult așteptat Google I/O, în cadrul căruia se vor dezvălui primele informații oficiale despre Android M.

Pe lângă cel mai important upgrade Google, Android M, în aceste două zile (28-29 mai) am mai putea afla câteva informații despre: Android Wear, gadget-urile de realitate virtuală și Google Brillo.

Google Android Wear

Cu toate că în urmă cu câteva săptămâni Android Wear a primit un update important, abia astăzi am putea afla primele informații oficiale despre funcțiile acestuia.

Google și gadget-urile lui de Realitate Virtuală

La începutul acestui an, Google și Mattel au anunțat prima versiune a lui Viewmaster. Dacă tot ce știm despre el se confirmă astăzi la Google I/O, acesta ar trebui să se lanseze undeva prin toamna acestui an.

Google Brillo

Brillo este ultimul proiect la care cei de la Google au lucrat și pe care l-au ținut ascuns până acum, prezentându-l publicului sub numele său de cod. Brillo este o platformă software prin care Google își face intrarea pe segmentul casei inteligente. Software-ul conectează toate gadgeturile inteligente dintr-o locuință, de la blenderul din bucatarie și până la sistemul de lumini sau cel audio.

Pentru cei care doresc să vadă întregul eveniment Google I/O 2015, îl pot urmări live, aici, de la 19:30.


Poate te intereseaza si