huawei p8 informatii oficiale

Huawei a lansat noul său model vârf de gamă, P8.

Huawei a lansat oficial în România noul său model vârf de gamă P8, la aproximativ o lună de la lansarea globală și va fi prezent în oferta principalilor operatori de telefonie mobilă, în cea a magazinelor online, precum și în cea a lanțurilor de magazine de electronice.

Cu un procesor octa-core Kirin 930, două camere foto performante și tehnologii inovatoare, precum funcțiile Search phone by Voice, Signal+ și modul Regizor, P8 este un smartphone dual-sim elegant, care se distinge prin finisajele premium. În plus, este primul model de pe piață a cărui cameră foto este perfect integrată în partea din spate a carcasei.

Camera foto principală de 13 MP a noului Huawei P8 se mândrește cu unul din cele mai bune stabilizatoare optice ale imaginii din industrie, de până la 1,2 grade, și integrează primul senzor RGBW în patru culori din lume.

Modul Regizor al Huawei P8 este prima funcție disponibilă în industrie care permite capturarea de conținut video la nivel profesional pe un smartphone. În plus, îi permite utilizatorului să comande și să controleze alte trei smartphone-uri care rulează pe platforma Android în momentul în care este înregistrat un clip video, simultan din patru unghiuri, și să sincronizeze editarea clipurilor video.

Huawei P8 integrează, deasemenea, și un nou mod Selfie, care permite efectuarea de presetări pentru a pune în valoare mai bine frumusețea fiecărui utilizator.

Huawei P8 va fi disponibil spre vânzare de la începutul lunii iunie, la un preț de 499 Euro, la partenerii Huawei.


Poate te intereseaza si