concept iphone 7

Apple nici măcar nu a lansat iPhone 6s că toată lumea aşteaptă cu sufletul la gură lansarea lui iPhone 7.

Nici măcar nu suntem aproape de lansarea telefonului iPhone 6s, iar zvonurile despre iPhone 7 curg în neştire. Electronic Daily News scrie că TSMC, care produce chipurile A8 şi A9 pentru dispozitivele iOS, va lansa luna viitoare o linie pilot de 10nm. Ceea ce înseamnă că iPhone 7, viitorul flagship de la Apple, care o să apară în 2016, ar putea avea procesor A10.

În prezent, Samsung şi TSMC sunt cele care furnizează anul acesta chipurile A9 pentru iPhone şi iPad, care sunt construite după tehnologia de 14nm şi 16nm. Acum însă TSMC vrea să facă chipuri de 10nm şi 7nm, care vor fi mult mai eficiente.

Este într-adevăr prea devreme să vorbim despre iPhone 7, dar se zvoneşte că fabrica TSMC este interesată să preia comenzile de la Apple pentru viitoarele telefoane şi să construiască chipurile A10 pentru iPhone. Cel mai mare rival al TSMC-ului rămâne Samsung, care livrează cot la cot cu compania din Taiwan chipuri pentru dispozitivele Apple. În plus, TSMC vrea să intre în competiţie şi cu chipurile produse de Intel.


Poate te intereseaza si