facebook

Security Checkup, serviciul care îţi protejează contul.

Facebook a introdus recent serviciul Security Checkup care îţi arată de pe câte dispozitive sau browsere te-ai logat pe reţeaua de socializare.

Facebook măreşte măsurile de securitate. Compania a introdus un nou serviciu care te va ajuta să-ţi protejezi contul de Facebook. Este vorba despre Security Checkup care îţi arată de pe câte browsere te-ai logat pe Facebook şi îţi oferă posibilitatea să ştergi logările pe care nu le mai utilizezi.

Security Checkup

De obicei când te loghezi de pe un telefon, tabletă sau de pe browser datele dale rămân înregistrate dacă nu opreşti tu acest lucru. Poţi primi alerte pe mail de fiecare dată când se face o nouă logare şi, de asemenea, poţi afla şi de pe ce dispozitiv s-a făcut autentificarea.

Dar acum, Facebook a introdus  Security Checkup, care te va ajuta să ţii evidenţa şi să faci curăţenie printre logări. Utilizatorii vor observa că o să le apară un pop-up care îi invită să descopere câteva opţiuni care îi va ajuta să-şi sporească gradul de securitate al contului. Este un update minor, dar unul interesant. Dacă până nu demult, măsurile de securitate erau invizibile, Security Checkup este total opus. Este vizibil şi îi “forţează” pe utilizatori să descopere măsuri de securitate de care habar nu aveau.


Poate te intereseaza si