iPhone 6S Camera

Sursele din Asia au lansat trei zvonuri foarte interesante despre noul iPhone. Dacă se dovedesc a fi adevărate, înseamnă că Apple plănuieşte o îmbunătăţire majoră a dispozitivelor sale.

Primul zvon se referă la cel despre procesor. Se spune că Apple vrea să introducă noul chip A10 nu pentru următorul telefon care va fi lansat, ci pentru iPhone 7. Chipul care va fi fabricat utilizând procesul 10nm va fi unul puternic şi rapid. Procesorul va fi produs de Taiwan Semiconductor Manufacturing Company. Se zvoeşte că TSMC va lansa o linie pilot până la sfârşitul lunii iunie.

Al doilea zvon se referă la display, mai exact despre backlight. Se spune că Apple va trece la un model cu 0.2 mm mai subţire decât în cazul telefonului iPhone 6. Asta înseamnă că Apple va trebui să folosească chipuri adiţionale pentru a atinge acelaşi nivel de luminozitate.

Al treilea zvon vizează camera foto. Se zvoneşte că noul iPhone va avea cameră foto cu lentile duble, dar este mai puţin probabil ca această informaţie să fie adevărată. Însă tot mai multe surse afirmă că Apple trece de la camera de 8 MP la cea de 12 MP. În plus, se pare că autofocusul va fi îmbunătăţit.

Poate te intereseaza si