sony xperia z3+

Sony lansează o variantă premium pentru Sony Xperia Z3, Xperia Z3+.

Astăzi, cei de la Sony au anunțat varianta premium a lui Xperia Xperia Z3 pe care au promis că o vor lansa abia luna viitoare.

Spre deosebire de modelul anterior, Z3+ este mai subțire și mai ușor, cântărind doar 144 grame și având 6.9 mm. Liniile generale de design sunt păstrare, precum și calitățile de rezistență la apă, praf și șocuri.

Dacă la capitolul design, Xperia Z3+ seamănă cu Z3, la capitolul specificații tehnice lucrurile se mai schimbă un pic, devenind ceva mai performante, upgrade-ul principal fiind la partea de procesor – chipsetul Qualcomm Snapdragon 810 și GPU Adreno 430 (Z3 era dotat cu Snapdragon 801 și GPU Adreno 330). Rămân în continuare aceeași 3 GB memorie RAM iar memoria internă crește la 32 GB.

O altă schimbare vizibilă este și la camera foto frontală a noului Z3+ . Camera principală a rămas aceeași de 20,7 MP iar cea frontală este acum de 5,1 MP cu posibilitate de filmare FullHD la 30 fps și funcție HDR.

Sony Xperia Z3+ vine cu un display de 5.2 inch, rezoluție full HD și va fi disponibil în patru variante de culori: negru, alb, arămiu și verde-marin.


Poate te intereseaza si