Familia gadget-urilor UTOK rugged se mărește prin lansarea telefonului UTOK Dorel 2.

UTOK, unul dintre cele mai importante brand-uri locale, lansează astăzi primul feature phone UTOK, modelul rugged Dorel 2, cea mai simplă soluție de comunicare Dual SIM, cu standard de protecție IP68 și autonomie de până la 7 zile.

utok dorel 2

 

Convinge-te de performanțele lui UTOK Dorel 2! 

UTOK Dorel 2 îmbină simplitatea utilizării unui telefon “candy bar” cu standardul IP68, ce poate face față celor mai solicitante medii de lucru. Învelișul din material rezistent protejează complet împotriva particulelor de praf, a șocurilor mecanice provocate de căderi de până la un metru și a imersiei în apă cu o adâncime de până la 3 metri. Noul UTOK Dorel 2 pune accent pe comunicare, așa că autonomia este asigurată de o baterie de 2000 mAh, ce oferă până la 15 ore de convorbiri și până la 330 de ore în modul stand by.

Funcționalitatea noului UTOK Dorel 2 este extinsă prin ecranul de 2”, cu rezoluție 176 x 220 pixeli, lanternă ușor de utilizat, conectivitatea microUSB, slotul microSD, echiparea cu Radio FM și Bluetooth 2.0 și prin camera foto de 0.3 megapixeli.

UTOK Dorel 2 este disponibil pe site-ul celor de la UTOK și în cadrul magazinelor partenere, la prețul recomandat de 299 lei.


Poate te intereseaza si