telekom magentaone

Telekom Romania lansează MagentaONE, un nou concept comercial pentru serviciile integrate de tip fix-mobil.

Telekom Romania lansează MagentaONE, noul concept comercial pentru pachetele integrate fix-mobil adresate atât clienţilor persoane fizice, cât şi clienţilor companii. România este a treia ţară membră Deutsche Telekom Group în care este lansată noua abordare comercială pentru ofertele integrate, după Germania şi Slovacia. În Germania, numărul clienţilor de servicii integrate a atins deja un milion.

Ce înseamnă MagentaOne?

MagentaONE înseamnă o ofertă simplificată de servicii de comunicaţii pentru familii şi afaceri:

  • Un singur loc pentru toate serviciile fixe şi mobile necesare: One Stop Shop, un singur Call Center, o singură factură, o singură aplicaţie MyAccount (inclusiv o aplicaţie pe mobil)
  • 10 secunde timp mediu de aşteptare în call center pentru clienţii cu pachete integrate fix-mobil, din mai 2015
  • Divertisment şi conţinut TV exclusiv pe toate tipurile de ecran (TV, tabletă, laptop, smartphone).

Clienții noi persoane fizice care optează pentru pachete integrate pot beneficia de cea mai nouă ofertă promoțională, care include 6 luni de gratuitate pentru serviciile TV și pachet HD gratuit în aceeași perioadă a contractului.

Astfel, clienţii pot beneficia de pachetele integrate fix-mobil disponibile în două variante: TV L, Internet L, Voce Fixă S şi Nelimitat Voce L (cu date mobile incluse), la preţul promoţional de 110 lei pe lună (TVA inclus), în primele 6 luni de contract, iar din cea de-a 7-a lună de contract, la preţul de 143 de lei pe lună (TVA inclus) pentru contracte de doi ani. Cealaltă opţiune este pachetul care include TV M, Internet L, Voce Fixă S şi Nelimitat Voce L (cu date mobile incluse), la acelaşi preţ promoţional de 110 lei pe lună (TVA inclus), în primele 6 luni de contract, respectiv de 138 de lei pe lună (TVA inclus) pentru restul duratei contractului.


Poate te intereseaza si