Apple renunta la varianta de 16 gb pentru iphone 6s

Pornit inițial cu 4 GB, 8 și 16 GB spațiu de stocare, iPhone -ul produs de Apple va avea avea eliminată varianta de 16 GB pentru viitorul iPhone 6S.

Un iPhone de 16 GB, zilele acestea îți permite să stochezi poze, filme, muzică. Chiar dacă pare o stocare mare, nu trebuie să vă gândiți la un număr mare de fisiere per categoriile amintite. Sistemul de operare începe să devină un “consumator” tot mai mare al spațiului de stocare, iar acest lucru cere “sacrificii”

Există zvonuri despre următorul model iPhone 6S că va beneficia de o stocare de minim 64 GB, spatiu de stocare mai mult decât suficient. Chiar dacă o variantă de 32 GB, credem că era suficientă, Apple a ales să nu mai ofere această variantă de memorie de stocare începând cu modelul iPhone 6, lansat in 2014.

Un alt aspect la fel de important este memoria RAM. Modelul lansat în 2015, este posibil să beneficieze de un alt upgrade. iPhone 6S este posibil să aibă 2GB, LPDDR4, adică cu încă 1GB în plus față de varianta actuală.

Dacă în cazul memoriei ram, upgrade-ul probabil nu va afecta costul, în cazul memoriei de stocare, lucrurile nu pot să stea la fel. Se cunoaște foarte bine faptul că memoria flash disponibilă direct pe placa de bază a telefoanelor are un cost ridicat.

O dorință a utilizatorilor ce nu își doresc phabletul iPhone 6 Plus, sau viitorul iPhone 6S Plus, se referă la baterie. În momentul de față dacă vrei să ai o autonomie crescută, inevitabil trebuie să alegi modelul iPhone 6 Plus, o baterie mai mare credem că este un alt update bine venit pentru modelul iPhone 6S.

Tu ce ai schimba la noul model iPhone 6S ce se va lansa în 2015?

Poate te intereseaza si